Millennial Golf Day
Powered by Golfclub Amsterdam Old Course
17 september 2017
Programma Aanmelden

Sportief ontspannen, op 10 minuten afstand

Gelegen naast Amsterdam Arena ligt sinds 1935 een van Nederlands oudste golfbanen met een historisch clubhuis: Amsterdam Old Course (AOC). Vroeger te midden van weilanden, nu is het een rustieke oase, midden in de Zuidas van Amsterdam en aan de voet van Amsterdam Arena. Hiermee is de bereikbaarheid optimaal.

Golfen bij AOC is sportief ontspannen op 10 minuten afstand van Amsterdam Centrum. De club biedt golf op een laagdrempelige manier waardoor de bezoekers divers zijn en er een gezellige sfeer heerst. Bij AOC willen wij het de bezoekers zo gemakkelijk mogelijk maken. Daarom hanteren wij geen starttijden. U kunt dus zo de baan op. Toch even wachten? Dat kan in restaurant Clubhouse Old Course, waar u binnen of vanaf het terras heerlijk uitkijkt op baan.

Culinair én sfeervol genieten

Laat uzelf verrassen bij restaurant ‘Clubhouse Old Course’ in Amsterdam! Het stijlvol ingerichte restaurant is gevestigd in het karakteristieke clubhuis van golfclub Amsterdam Old Course, uiteraard met prachtig uitzicht op het groen van de golfbaan.

De menukaart is veelzijdig en voor elk wat wils, variërend van een borrelhap en een aangekleed broodje tot ons menu van de week en op maat gemaakte buffetten en culinaire diners.

Onze chef is altijd bereid in overleg met u een menu samen te stellen. Alles ambachtelijk bereid met oog voor detail en rekening houdend met uw dieetwensen.

De locatie is lommerrijk en rustiek. Door onze centrale ligging en prima accommodatie is Clubhouse Old Course ook bijzonder geschikt voor o.a. feesten & partijen.

Maak kennis

Gelegen naast Amsterdam Arena ligt sinds 1935 een van Nederlands oudste golfbanen met een historisch clubhuis: Amsterdam Old Course (AOC).
Vroeger te midden van weilanden, nu is het een rustieke oase in Amsterdam.

Contact

Heeft u vragen over dit event of over de mogelijkheden van Amsterdam Old Course? Bel, mail of stel uw vraag online!

Amsterdam Old Course
Zwarte Laantje 4
1114 BA Amsterdam-Duivendrecht
E info@amsterdamoldcourse.nl
T 020-6943650

Het secretariaat is vrijwel iedere dag open tot 14:00 uur.

Stel uw vraag ook online

Versturen